Header image  
 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
Üdvözöljük honlapunkon!

 

Minden településen találkozunk buszmegálókkal, buszváró épületekkel. Ezek többnyire esztétikailag kifogásolhatóak, gyakran az új építmények sem passzolnak környezetükbe, vagy éppen minõségük nem megfelelõ.
Cégünk kifejlesztette a E-LANDE buszváró családot, melyet elsõsorban kistelepülések számára ajánlunk. Tervezésekor ötvöztük a hagyományt és a modern technológiát. Termékünk flexibilisen alkalmazható bármely adottságú területen. A felhasznált anyagok sokszínûségének köszönhetõen az építmény bármely környezetbe szépen illeszthetõ. Idõtálló kialakítása, precíz részletei, esztétikus megjelenése magas használati értékkel ruházzák fel.

Épített környezetünk, településeink képe mindannyiunkra hatással van. Hangulatunkat, otthonosság érzetünket vagy éppen diszkomfort érzetünket alapvetõen befolyásolja épületeink, közterületeink, útjaink állapota. A legújabb, legszebb környezetben sem érezzük jól magunkat, ha oda nem illõ részletekkel találkozunk, ugyanakkor egy kialakult környezetben elhelyezett új, jól mûködõ és esztétikus tárgy is okozhat kellemes meglepetést.

Az E-LANDE buszmegálló épület rendelése esetén cégünk vállalja az engedélyezési tervek elkészítését teljes körû ügyintézéssel és a buszváró felépítését. Az építési engedély megszerzését követõen összeszokott kivitelezõ gárdánk a helyszínen felépíti a kívánt modellt. A szerelt részek konszignációs raktárban elõre legyártva rendelkezésre állnak. A kivitelezés gyorsan és pontosan zajlik, idõszükséglete kiviteltõl függõen 2-3 hét. A buszmegálló épület igény szerint felszerelhetõ kiegészítõkkel is (hirdetõ és információs tábla, szemetesedény). A lábazat anyaga és a festett felületek színe egyedileg választható.

 
 

 

Aktuális

PÉR
Az első buszváró épület építése 2008-ban Péren történt. További négy épület kialakítsa került előké-szítésre, mely remélhetőleg a közel-jövőben elkészül.

BEZENYE
2010 augusztusában négy buszváró épületet adtunk át sikerrel Bezenyén. A falu lakosai megelégedés-sel vették használatba az épülete-ket, melyek új minőséget hoztak a településképbe.

GYERGYÓREMETE
A határon túli Gyergyóremetéről érkezett megkeresés egy buszváró épülettel kapcsolatban a péri épület megtekintését követően.