Projektek Iroda Kapcsolat
Logo

Az E-Csoport Építésziroda 2002-ben alakult Győrben Petrovicz Attila építész vezetésével. Az Iroda tevékenysége az építészeti tervezés számos területére kiterjed. Referenciáink között megtalálhatók lakó és közösségi épületek, ipari épületek, műemlék épületek felújítása egyaránt.

Munkánk során kísérletet teszünk arra, hogy egy egyre bonyolultabb, gyorsan változó, ennélfogva instabil világban fölfedezzük azokat a biztos pontokat, mélyebb összefüggéseket, amelyek mentén értékálló, az emberi létezés méltó keretéül szolgáló alkotások születhetnek, melyek egyszerre építkeznek a sajátos hazai tradíciókból és az egységesedő kultúrájú modern világ útkereséseiből.

Alkotó munkánkban a természetben élő ember élvez prioritást, aki környezete és a jövő generáció iránt is felelősséggel tartozik. Ezért épületeinket környezet és energiatudatos szemlélettel, racionális léptékű, gazdaságos megvalósíthatósággal, megbízóinkkal való közös gondolkodás és együttműködés eredményeként hozzuk létre. Megbízóink számára rendelkezésre állunk a tervezéstől a megvalósulásig.

Munkáinkat teljes körű generáltervezésben, állandó szakági partnerek bevonásával végezzük.